У Києві до кінця вересня закрили рух біля метро "Нивки" (Карта)

У Святошинському районі української столиці до кінця вересня перекрили рух транспорту біля станції київського метрополітену "Нивки"

У Святошинському районі української столиці до кінця вересня перекрили рух транспорту біля станції київського метрополітену "Нивки" - йдеться про часткове обмеження руху на вулиці Щербаківського. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, рух транспорту перекрито до 30 вересня. Це пов'язано з початком проведення робіт із масштабного поточного ремонту. Дорожники оновлюють покриття на ділянці від площі Марченка від вулиці Волчегорської (колишня Ставропольська).

O0OY_DIEEQLpu-zzYRn1h1bKc.jpeg

Нагадаємо, що на території Київської області державна компанія "Укрзалізниця" запустила курсування новітньої електрички між українською столицею та Білою Церквою. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами залізничників, йдеться про капітально відремонтований на власних потужностях залізниці приміський електропоїзд ЕД9М: він курсуватиме маршрутом Київ — Роток. Оновлений електропоїзд поїхав цим маршрутом уже напередодні.

Потяг №7037 відправлятиметься з Києва о 17.41 та прибуватиме на станцію Роток о 19.42. У зворотному напрямку вирушатиме о 6:14 та прибуватиме до Києва о 8:05. Зупинки поїзда передбачені на станціях Караваєві Дачі, Київ-Волинський, Вишневе, Боярка, Фастів (1 та 2), Устинівка та Біла Церква.

Як зазначає перевізник, після капітального ремонту цей потяг, виготовлений ще у 2008 році, став інклюзивним – як і всі відновлені приміські потяги залізниці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися