На в’їзді до Києва затримали проросійського священика (ФОТО)

Служитель церкви підтримував російських окупантів

На в’їзді до Києва затримали священника, який закликав українців ухилятися від військової служби. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними відомства, громадянина України зупинили для перевірки прикордонники на в’їзді до Києва. Під час перевірки з’ясувалося, що це уродженець столиці 1980 року народження. У мобільному телефоні клірика виявили проросійський контент. Киянин також підписаний на низку російських сторінок. Крім цього, з перевірки листувань в одному з месенджерів стало відомо, що священник неодноразово здійснював грошові перекази на рахунки у РФ і навіть на молитву кидав додатково 100 гривень по курсу рубля. Прикордонники передали священика співробітникам Служби безпеки України.

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва розслідують смерть неповнолітніх дівчат. Двоє підлітків попросили у знайомого ключі до його квартири на вулиці Уманській, де вживали психотропні речовини, а саме – солі PVP. Після цього 15-річні подруги залишилися в оселі до ранку та потім їх знайшли мертвими. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю.

Читайте також, що на кільцевій дорозі у Києві мікроавтобус на смерть збив людину.

Читайте также