У метро Києва кардинально змінили оплату проїзду: що потрібно знати

В українській столиці кардинально змінили оплату проїзду у київському метрополітені

В українській столиці кардинально змінили оплату проїзду в київському метрополітені — через технічний збій тимчасово не працюють пункти самообслуговування пасажирів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, через пошкодження зовнішніх комунікацій на станціях метро тимчасово не працюють комплекси самообслуговування. Профільні спеціалісти вже працюють над оперативним поновленням роботи обладнання.

Про повне відновлення роботи терміналів повідомимо додатково. Тепер оплатити проїзд можна: транспортною карткою, qr-кодом із додатка Київ Цифровою, безконтактною банківською карткою, мобільним додатком ApplePay та Google Pay.

Нагадаємо, що на території Київської області державна компанія "Укрзалізниця" запустила курсування новітньої електрички між українською столицею та Білою Церквою. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами залізничників, йдеться про капітально відремонтований на власних потужностях залізниці приміський електропоїзд ЕД9М: він курсуватиме маршрутом Київ — Роток. Оновлений електропоїзд поїхав цим маршрутом уже напередодні.

Потяг №7037 відправлятиметься з Києва о 17.41 та прибуватиме на станцію Роток о 19.42. У зворотному напрямку вирушатиме о 6:14 та прибуватиме до Києва о 8:05. Зупинки поїзда передбачені на станціях Караваєві Дачі, Київ-Волинський, Вишневе, Боярка, Фастів (1 та 2), Устинівка та Біла Церква.

Як зазначає перевізник, після капітального ремонту цей потяг, виготовлений ще у 2008 році, став інклюзивним – як і всі відновлені приміські потяги залізниці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Lexx

24 червня 2023, 21:45

Та вы издеваетесь?? Очередное "кардинальное" изменение? И что ж тут кардинального?

Максим

20 червня 2023, 11:43

"В українській столиці кардинально змінили оплату проїзду у київському метрополітені" - Як ви вже дістали такими заголовками, по факту короткий збій і то не усюди, що тут "кардинально"?! І тим паче це тимчасово, у вас цей заголовок по декілька раз на тиждень!!! Це досить набридає і дратує. Подорожчання проїзду,повна заміна транспорту, перекриття гілки повністю на невизначений час - оце вже якось тягне на "Кардинально"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися