У Києві ремонтують сім важливих вулиць: як рухається транспорт (Список)

В українській столиці ведуть ремонтні роботи на семи важливих вулицях

В українській столиці ведуть ремонтні роботи на семи важливих вулицях, йдеться про проведення капітальних ремонтних робіт та реконструкцій. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, ремонти йдуть на вулиці Липківського, Повітрофлотському проспекті, вулицях Татарській, Трускавецькій, Довженку, Ентузіастів, проспекті Івасюка (колишній просп. Героїв Сталінграда).

На час робіт проїзд забезпечений на всі напрямки, працюють тимчасові світлофори.

Нагадаємо, що у Святошинському районі української столиці до кінця вересня перекрили рух транспорту біля станції київського метрополітену "Нивки" - йдеться про часткове обмеження руху на вулиці Щербаківського. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, рух транспорту перекрито до 30 вересня. Це пов'язано з початком проведення робіт із масштабного поточного ремонту. Дорожники оновлюють покриття на ділянці від площі Марченка від вулиці Волчегорської (колишня Ставропольська).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися