У Київській області можна не платити за проїзд у транспорті: подробиці

У Бучі на території Київської області можна не платити за проїзд у комунальному громадському транспорті низці осіб

У Бучі на території Київської області можна не платити за проїзд у комунальному громадському транспорті низці осіб, які мають відповідне право через пільгові умови. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бучанської міської ради.

За словами чиновників, безкоштовно на транспорті комунального підприємства " Бучатранссервіс " можуть пересуватися: особи, які постраждали внаслідок ЧАЕС, учасники бойових дій, постраждалі учасники Революції Гідності, особи з інвалідністю внаслідок війни, реабілітовані особи, пенсіонери за віком, ветерани військової служби, батьки загиблих військовослужбовців, особи з інвалідністю I, II групи, діти з інвалідністю, діти з багатодітних сімей, усі діти віком до 6 років.

Для отримання безкоштовного проїзду необхідно надати водієві документ, що засвідчує наявність пільгової категорії. В автобусах необмежену кількість пільгових місць.

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально змінили оплату проїзду в київському метрополітені — через технічний збій тимчасово не працюють пункти самообслуговування пасажирів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, через пошкодження зовнішніх комунікацій на станціях метро тимчасово не працюють комплекси самообслуговування. Профільні спеціалісти вже працюють над оперативним поновленням роботи обладнання.

Про повне відновлення роботи терміналів повідомимо додатково. Тепер оплатити проїзд можна: транспортною карткою, qr-кодом із додатка Київ Цифровою, безконтактною банківською карткою, мобільним додатком ApplePay та Google Pay.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Lexx

23 червня 2023, 11:37

Ну от хто пише ці заголовки та новини? В будь-якому місті України ті, хто мають на це право, можуть не платити. Це ж очевидно!

KGB

22 червня 2023, 08:45

Розкажіть це власникам маршруток,які на водіїв поклали непомірну "мзду"- яким хуєм тепер водіям щодня віддавати цю мзду їхнім хазяям???

коля украинец

21 червня 2023, 07:34

хорошая новость

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися