У Києві надовго перекрили рух на метро "Лівобережна": причина

В українській столиці на лівому березі Дніпра тимчасово обмежили рух транспорту біля станції київського метрополітену "Лівобережна"

В українській столиці на лівому березі Дніпра тимчасово обмежили рух транспорту біля станції київського метрополітену "Лівобережна" – причиною стане проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної корпорації "Київавтодор".

За словами чиновників, на Каховському шляхопроводі, розташованому на Броварському проспекті біля станції метро "Лівобережна", частково обмежено рух до 20 липня.

Причина введення обмеження – на шляхопроводі розпочався поточний ремонт. Дорожники працюють у напрямку виїзду із міста.

Нагадаємо, що в українській столиці проводять ремонтні роботи на Дегтярівському шляхопроводі — шляховики демонтували перші п'ять балок будівлі. Заплановано демонтувати ще дві балки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами комунальників, шляховики демонтували перші 5 із 13 балок Дігтярівського шляхопроводу. Заплановано прибрати ще дві. Після демонтажу всіх балок шляховики розбиратимуть опори шляхопроводу.

Наступним етапом реконструкції є будівництво нового шляхопроводу. Як розповідають у КМДА, нова споруда буде на 1 м вище. Ширина шляхопроводу збільшиться з 28 до 40 м, що дозволить облаштувати велодоріжки та комфортні тротуари для пішоходів. Довжина шляхопроводу складатиме 36 м замість 33 м.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Григорій

21 червня 2023, 09:14

Так "на метро "Лівобережна"" чи "біля станції київського метрополітену "Лівобережна"" - ?

Віктор

21 червня 2023, 09:08

За словами чиновників, на Каховському шляхопроводі, розташованому на Броварському проспекті Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/developments/18816-u-kievi-nadovgo-perekrili-ruh-na-metro-livoberezhna-prichina.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися