У Києві почалися проблеми з водою: що треба знати

Споживачів попередили та пояснили причини

У Києві через відключення електроенергії у кількох районах понижено тиск водопостачання. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, через аварійне відключення електроенергії у столиці знеструмлено декілька водопровідних і каналізаційних насосних станцій "Київводоканалу". У зв’язку з цим тимчасово понижено тиск водопостачання в  Шевченківському, Святошинському, Солом’янському, Голосіївському та Подільському районах Києва.

У "Київводоканалі" заявили, що тиск водопостачання буде поступово відновлюватись після завершення ремонту на електромережах.

"Звертаємо увагу мешканців багатоповерхових будинків, що тиск на верхніх поверхах зазвичай забезпечується додатковими станціями підкачки, на запуск яких потрібно більше часу", — йдеться в заяві столичного водоканалу.

На момент публікації новини в ДТЕК зробили заяву, що екстрені відкючення світла у Києві скасовані.

"Київ: оперативна інформація. Станом на 11:40 в столиці скасовані екстрені відключення. Всі споживачі зі світлом", — заявили в компанії "ДТЕК".

Окрім столиці, екстрені відключення світла також вводили і вже скасували у Бучанському районі Київської області.

Нагадаємо, для офіційно закритих пляжів у Києві під час воєнного стану планують закупити майже 12 тисяч тон піску. Мова йде про оновлення території семи місць відпочинку. Однак, пляжний сезон у Києві офіційно не відкривали ані торік, ані у цьому році. Замовником у тендері є комунальне підприємство "Плесо". За пісок для столичних пляжів готові заплатити понад 6,5 мільйонів гривень. Найбільше витратять на центральний пляж. Аукціон з пошуку підрядника призначили на 23 червня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор

21 червня 2023, 12:16

"Почалися проблеит з водою", а попередні що, вже закінчилися?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися