У Києві до кінця липня перекрили бульвар Лесі Українки: деталі (Фото)

У Печерському районі української столиці до кінця липня обмежили рух на бульварі імені Лесі Українки

У Печерському районі української столиці до кінця липня обмежили рух на бульварі імені Лесі Українки – причиною стало проведення робіт із поточного ремонту. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За словами комунальників, роботи виконують на ділянці від вул. Генерала Алмазова на вул. Басейною в обидва напрямки. Наразі триває підготовчий етап. Зокрема, шляховики вирівнюють бордюри, люки, ґрати лихосходів.

Потім на асфальтове покриття завдають захисний шар. Це дозволить продовжити термін експлуатації та відстрочить проведення капітального ремонту. Загалом на цій частині бульвару облаштують захисне тонкошарове покриття площею майже 48 тис. кв. м.

Після покриття захисного шару покриття нанесуть розмітку за новою схемою організації дорожнього руху. На бульварі будуть смуги для руху громадського транспорту, якими зможуть їздити велосипедисти, а також велосипеди на ділянках, де їх можна виділити. Крім того, облаштують паркувальні місця. Ремонт планується завершити до кінця липня.

Нагадаємо, що в українській столиці на лівому березі Дніпра тимчасово обмежили рух транспорту біля станції київського метрополітену "Лівобережна" – причиною стане проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної корпорації "Київавтодор".

За словами чиновників, на Каховському шляхопроводі, розташованому на Броварському проспекті біля станції метро "Лівобережна", частково обмежено рух до 20 липня.

Причина введення обмеження – на шляхопроводі розпочався поточний ремонт. Дорожники працюють у напрямку виїзду із міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися