У Київській області вимкнули світло через аварію

Що треба знати споживачам

У кількох районах Київської області проблеми з електропостачанням. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на місцеву владу.

Проблеми з електропостачанням є у Білоцерківському районі Київської області. Зокрема, у місті Біла Церква.

"У зв’язку з аварією на мережі тимчасово відсутнє електропостачання на вулицях: Привокзальна, Курсова, Героїв Небесної Сотні, Миколи Леонтовича. Ремонтні бригади вже працюють над усуненням пошкоджень", — заявили у Білоцерківській міський територіальній громаді.

Світло ненадовго також вимикали у Броварах. Як розповіла порталу "Коментарі" місцева мешканка, менш ніж пів години її будинок був без світла.

"Це дуже тривожно, коли вимикають світло без попереджень та пояснень. Однак ми цінуємо роботу енергетиків, які дуже швидко повертають нас до нормального життя, особливо, коли весь ваш будинок залежить від електропостачання", — розповіла порталу "Коментарі" мешканка Броварів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському шляхопроводі. Проїзд на Дегтярівському мості закрили до 30 листопада. На споруді розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Нагадаємо, що у Святошинському районі Києва надовго обмежили рух автомобільного транспорту. Рух транспорту у столиці обмежили на вулиці Жмеренській. Ці обмеження ввели через проведення масштабних ремонтних робіт до 30 червня. 

Читайте також, нові подробиці вибуху у багатоповерхівці в Києві.

Джерело: https://t.me/bmrada/5183


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися