ДТЕК запровадить революційне нововведення зі світлом у Київській області: деталі

Енергетична компанія ДТЕК планує запровадити революційне нововведення

Енергетична компанія ДТЕК планує впровадити революційне нововведення - йдеться про плани будівництва "розумних" електромереж. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами енергетиків, вони реконструюватимуть електромережу на Київщині за допомогою будівництва "розумних" електромереж Smart Grid. Великий план реконструкції триватиме десять років.

Нову концепцію "розумних" мереж протестують протягом трирічного етапу в енерговузлі Ірпінь-Буча-Бородянка, який зазнав найбільших руйнувань під час окупації. "Розумні мережі" - це набір технологій, що перетворюють енергоінфраструктуру старого типу на сучасну цифрову систему. Фактично, це дуже модернізовані мережі з використанням останніх ІТ-рішень.

Нагадаємо, що у Боярській громаді на території Київської області 23 червня заплановано масштабні відключення електроенергії – причиною стане проведення ремонтних робіт енергетиками компанії ДТЕК. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Боярської міської територіальної громади.

Відомо, що у зв'язку з виконанням робіт відбудеться відключення електроенергії у наступних населених пунктах:

- 23.06.2023 з 06:00 до 18:00 - Боярка: Сагайдачного, Є.Коновальця. Забір'я: Заміська.

- 23.06.2023 з 08:00 до 20:00 - Боярка: Білогородська, Незалежності, Білогородський Тупик, Гоголя, Кибенка, Лисенка, Короленка, Б.Хмельницького, Магістральна, М.Пимоненко, СТ "Угольник" Лінія 29, СТ Лінія 25. Тарасівка: Зоряна, Абрикосова. Малютянка: Молодіжна, Васильківська. Нове: Сагайдачного.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися