Низка тролейбусів та автобусів у Києві змінить маршрути: схеми руху

На Севастопольській площі ремонтуватимуть дорожнє покриття

Низка тролейбусів та автобусів у Києві змінить свої маршрути на вихідних. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

Департамент транспортної інфраструктури КМДА повідомляє про проведення дорожніх робіт на Севастопольській площі 24 та 25 червня. Це призведе до тимчасових змін у маршрутах низки тролейбусів та автобусів.

Зміни у роботі наземного громадського транспорту пов'язані з влаштуванням нижнього шару асфальтобетонного покриття на проспекті Повітрофлотському. Ремонтні роботи відбуватимуться на ділянці від бульвару Чоколівського до вулиці Сім'ї Ідзиковських.

Протягом вихідних днів рух транспорту цією ділянкою буде тимчасово обмежено.

Автобуси і тролейбуси курсуватимуть наступним чином:

- тролейбус № 8 від ст. м. "Площа Українських Героїв" (колишня "Площа Льва Толстого") до пл. Севастопольської за власним маршрутом, далі – просп. Повітрофлотський – вул. Смілянська – вул. Ушинського – вул. Донецька – пл. Севастопольська – просп. Повітрофлотський – вул. Смілянська – вул. Святослава Хороброго – пл. Севастопольська, далі за власним маршрутом;

- тролейбуси №№ 9-К, 22-К, 30, 35, 40, 40-К та автобуси № 22 у напрямку руху до вул. Федора Ернста відповідно від ст. м. "Палац спорту", вул. Ольжича, вул. Милославської, просп. Свободи, ст. м. "Палац спорту", вул. Жилянської, вул. Тростянецької до пл. Севастопольської рухатимуться за власними маршрутами, далі – просп. Повітрофлотський – вул. Смілянська – вул. Святослава Хороброго, далі за власними маршрутами;

- тролейбус № 42-Д та автобуси № 25, 119 у напрямку руху до просп. Валерія Лобановського відповідно від вул. Ольжича, залізничної станції "Київ-Волинський" та Контрактової площі до пл. Севастопольської рухатимуться за власними маршрутами, далі – просп. Повітрофлотський – вул. Смілянська – вул. Святослава Хороброго – пл. Севастопольська, далі за власними маршрутами.

Нагадуємо, що завтра, 24 червня, через проведення продовольчих ярмарків у Києві будуть змінені маршрути декількох автобусів. Зміни стосуватимуться автобусних маршрутів №№ 2, 34-ТР, 49, 61, 87, 95, 98 - ярмарки проводитимуться на вулицях Сержа Лифаря, Амвросія Бучми, Йорданській і Героїв Севастополя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися