У Київській області надовго обмежать рух транспорту: що треба знати водіям

Рух транспорту можуть обмежити на тиждень через ремонт дороги

У Бучі розпочнеться поточний ремонт дороги - рух транспорту на ділянці можуть обмежити на тиждень. Про це повідомляє Бучанська міська рада, передають "Коментарі".

Завтра, 26 червня, у Бучі розпочнеться поточний ремонт проїжджої частини по вулиці Захисників України (колишня частина Вокзальної) – від перехрестя з вулицею Нове шосе до перетину з Лісовою.

Рух транспорту на цій ділянці може бути обмеженим протягом тижня. Водіям радять користуватися об'їзними дорогами по вулицям Лісовій, Парковій, Сілезькій, Інститутській, Качинського. 

"Ремонтні роботи триватимуть до кінця тижня. Врахуйте це при плануванні своїх маршрутів пересування містом", - йдеться у повідомленні міськради.

Нагадуємо, що в Бучі повернули світло у два обікрані укриття в мікрорайоні Склозавод. Раніше зловмисники зрізали в укриттях кабелі та познімали розетки, внаслідок чого залишили підвальні приміщення без освітлення.

"Коментарі" повідомляли, що директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитру Науменку повідомлено про підозру у розтраті 1 мільйона гривень бюджетних коштів. Департамент забезпечив підконтрольному товариству перемогу у тендері на будівництво водопроводу та відновлення тротуарів та автодороги на вулиці Зрошувальній.

Директор департаменту підписав офіційні документи, що стали підставою для отримання бюджетних коштів підрядною організацією. Проте роботи з відновлення тротуарів та автодороги не були виконані в повному обсязі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


дом

25 червня 2023, 17:25

ремонт проїжджої частини по вулиці Захисників України (колишня частина Вокзальної) – від перехрестя з вулицею Нове шосе до перетину з Лісовою. А чим вже назва Вокзальна декомунізуеться, мер Фсе до рук як завжди піариться. зашквар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися