Рішення про підвищення тарифів на воду в Києві можуть переглянути

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль назвав рішення про підвищення тарифів на воду у столиці неприйнятним

Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) ухвалила рішення підвищити тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення в Києві. Ці рішення можуть переглянути. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, передають "Коментарі".

Денис Шмигаль назвав рішення НКРЕКП неприйнятними та такими, що йдуть у розріз із політикою Уряду.

"Рішення не прийнятні. Рішення не погоджені з Урядом. Під час війни ми маємо діяти єдиною командою, особливо в таких чутливих сферах як енергетика та тарифоутворення", - йдеться у повідомленні.

Прем'єр-міністр України дав доручення міністру енергетики і міністерству інфраструктури провести додаткові консультації з НКРЕКП щодо можливості перегляду таких рішень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що для ПРАТ "АК "Київводоканал" з 1 липня 2023 року тарифи на водопостачання та водовідведення встановили у розмірі 41,136 гривень за кубометр з урахуванням ПДВ. Зростання — на 10,75 гривень за кубометр.

У "Київводоканалі" підрахували, що витрати на сім’ю із трьох осіб, які протягом місяця споживають в середньому 6,5 кубометрів холодної води зростуть на 69,88 гривень на місяць за послуги на водопостачання та водовідведення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ірина

2 липня 2023, 19:12

Я плачу більше 300 грн. за воду кожного місяця, а київводоканал майже кожного місяця тихенько підвищує тариф. Самий безсовісний оператор в Києві. Ще й виставляє борг, бо рахують за своїми покаазниками

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися