З Києва на західну Україну призначили додатковий поїзд

Оприлюднено новий розклад потягів зі столиці до Львова

З Києва до Львова через підвищений попит подовжили призначений раніше додатковий поїзд №191/192 за найпопулярнішим внутрішнім маршрутом. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

За даними перевізника, поїзд відправлятиметься з Києва 7, 9, 11, 12, 13, 14, 16 та 17 липня зранку. Відправлення зі столиці — о 07:05, прибуття до Львова — о 14:49. Зворотно, зі Львова, поїзд виїжджатиме о 14:37 та прибуватиме до Києва о 22:27.

"Поїзд сформований з нових вагонів виробництва Крюківського вагонобудівного заводу: з кондиціонуванням, відеонаглядом, вакуумними туалетами та сповивальними столиками у вбиральнях", — зазначили в "Укрзалізниці".

Для пасажирів з Дніпра, Запоріжжя та Харкова цей поїзд є зручною пересадочною опцією, щоб дістатись Львова швидко та зручно. В напрямку Львова можна буде пересісти на поїзд №191/192 з поїздів №79 Дніпро — Київ, №38 Запоріжжя — Київ та №63 Харків — Київ.  В зворотному напрямку здійснити пересадку зі львівського поїзда №192/191 можна на поїзди №64 Київ — Харків та №80 Київ — Дніпро.

Нагадаємо, на поїзди з Києва стартував продаж квитків на жіночі купе. Купити їх можна виключно у мобільному застосунку та поки що на чотири рейси, серед яких два — з Києва. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві утворилися величезні затори через ремонт доріг та мостів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися