У Київській області заборонили купатись у водоймах

Фахівці попередили людей про небезпеку через якість води

У Броварах заборонили купатись у відкритих водоймах. Про це під час оперативної наради в мерії міста заявила директорка Броварської районної філії державної установи "Центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" Олена Левченко, передають "Коментарі".

За її словами, після відбору та аналізу проб води з озер у парках "Перемога" та "Приозерний" виявили перевищення допустимого вмісту лактозопозитивної кишкової палички. Через це купатись у цих водоймах наразі небезпечно для здоров’я. Водночас, холерних ембріонів у воді не виявили.

Нагадаємо, у Броварах планують збудувати нове укриття в одному з навчальних закладах міста за десятки мільйонів гривень. Згідно з умовами тендеру, на нове будівництво захисної споруди на території Броварського ліцею №1 готові витратити майже 25,5 мільйонів гривень. Навчальний заклад розташований в Броварах по вулиці Київська, 153.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві утворилися величезні затори через ремонт доріг та мостів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися