У Києві з'явився новий спосіб оплати рахунків за комунальні послуги

У застосунку "Київ Цифровий" тепер можна оплачувати комунальні послуги

У міському застосунку "Київ Цифровий" додали можливість отримувати та оплачувати рахунки за комунальні послуги. Про це повідомив керівник цифрової трансформації та заступник голови КМДА Петро Оленич, передають "Коментарі".

Застосунок "Київ Цифровий" додав новий сервіс, який дозволяє мешканцям столиці отримувати та оплачувати рахунки за комунальні послуги, а також зберігати квитанції про оплату безпосередньо в особистому профілі. 

За словами директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Олега Половинка, команда фахівців працює над розвитком екосистеми цифрових сервісів з єдиним вікном доступу, щоб мешканці столиці могли економити час та користуватись необхідними онлайн-сервісами у застосунку "Київ Цифровий". 

Завдяки зворотному зв'язку від користувачів, тепер додано можливість оплати комунальних послуг безпосередньо у застосунку, збереження квитанцій та подачі показників лічильників.

Оновлена версія застосунку "Київ Цифровий" вже доступна для завантаження. Необхідно оновити програму до останньої версії через App Store або Google Play.

Нагадуємо, що в українській столиці кардинально змінять низку станцій київського метрополітену — йдеться про новий дизайн після перейменування у рамках дерусифікації топонімів. Архітектори обрали шрифти для нових назв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися