На маршрут Київ — Харків призначили швидкісний поїзд

Оприлюднено розклад руху Інтерсіті+

"Укрзалізниця" призначила швидкісний поїзд Інтерсіті+ за маршрутом Київ — Харків. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

В "Укрзалізниці" зазначили, що маршрут Київ — Харків є одним з найбільш популярних і завантажених напрямків. Саме тому призначили тимчасовий нічний рейс швидкісним поїздом Hyundai Rotem.

Поїзд №720 відправлятиметься з Києва з 16 липня по 9 серпня по неділях, середах та п’ятницях о 23:53 і прибуватиме до Харкова о 05:04. В зворотному напрямку, з Харкова, поїзд №719 відправлятиметься з 16 липня по неділях, середах та п’ятницях о 23:33 і прибуватиме до Києва о 4:56.

"З 19 липня розклад поїзда буде незначним чином скоригований через проведення ремонтних робіт на дільниці курсування", — зазначили в "Укрзалізниці".

Квитки на поїзд Інтерсіті+ за маршрутом Київ — Харків вже доступні в застосунку перевізника, у чат-боті, на сайті та в касах залізничних вокзалів.

Нагадаємо, на поїзди з Києва стартував продаж квитків на жіночі купе. Купити їх можна виключно у мобільному застосунку та поки що на чотири рейси, серед яких два — з Києва. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві утворюються величезні затори через ремонт доріг та мостів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися