У Києві відкриють новий хокейний стадіон

Перший лід планують залити на початку січня 2020 року

На столичному масиві Русанівка "льдова дружина" готується забивати шайбу. Новий хокейний майданчик "народжується" на двох вулицях: Шамо, 19/1, – Ентузіастів, 41/1.

Депутат Київради Олесь Маляревич повідомив, що перший лід планують залити на початку січня 2020 року. За словами депутата, будівельні роботи вже на фінальному етапі.

Нагадаємо раніше повідомлялося, що у мікрорайоні Жуляни відкрився перший бюветний комплекс. Глибина артезіанської свердловини становить 320 метрів Юрського водоносного горизонту. Вода відповідає Державним санітарним нормам і правилам та не потребує встановлення додаткової системи доочищення.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на період свят у центрі Києва дозволили паркуватися. Таким чином біля Софіївської площі, де відбуватимуться масові гуляння, з'явиться 897 додаткових місць для паркування. Водночас киян просять не зловживати можливістю лишати автівки у нових місцях. Під час новорічних свят рекомендуємо їхати на метро або іншим громадським транспортом. Його роботу обіцяють поліпшити.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися