На Київщині запустили новітній завод: що потрібно знати людям

На території Київської області запустили новий цементний завод та лінію спорудження модульних будинків

На території Київської області запустили новий цементний завод та лінію спорудження модульних будинків. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко в інтерв'ю журналістам видання Укрінформ.

За його словами, на фінальній стадії знаходиться будівництво заводу з виготовлення цементу та бетону. Він зазначив, що завдяки бізнесу, який працює та сплачує податки в області, можна поступово відновлювати людям житло.

Розвиваючи внутрішній бізнес та міжнародний, ми робимо все, щоб гарантувати його захист. Правоохоронці, податківці підтримують нас у цьому.

Нагадаємо, що у Бучанському районі на території Київської області збираються розпочати масштабне будівництво у селищі Петропавлівська Борщагівка — йдеться про будівництво нового спортивного комплексу. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що Борщагівська сільрада уклала договір із фірмою, яка без тендеру стала підрядником на першу стадію будівництва нового спорткомплексу у селі.

За підсумками закупівлі замовник заплатить 2 млн. 768 тис. 66,30 гривень за робочий проект будівництва спортивного комплексу у селі Петропавлівська Борщагівка з улаштуванням подвійного призначення – укриття. Термін, відведений на розробку проекту, – липень-грудень 2023 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

15 липня 2023, 22:55

6 тысяч гривен не бедность, это достойная зарплата. (с)

Александр

13 липня 2023, 20:44

2,7 миллиона за проект

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися