У Києві хочуть серйозно змінити час роботи закладів: новий графік

В українській столиці хочуть змінити час роботи міських ресторанів – йдеться про продовження режиму роботи

В українській столиці хочуть змінити час роботи міських ресторанів, йдеться про продовження режиму роботи до 23:00. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах.

За словами чиновників, ресторатори звернулися до Ради оборони Києва з проханням розглянути питання щодо продовження часу роботи суб'єктів господарювання столиці, які провадять діяльність у сфері громадського харчування.

Підприємці зазначають, що продовження роботи призведе до збільшення надходжень від податків, зборів та платежів до бюджетів усіх рівнів. Міська влада пообіцяла розглянути звернення.

Нагадаємо, що міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко розповів, чого чекати жителям української столиці у разі підриву російськими окупантами Запорізької атомної електростанції. Про це стало відомо із його офіційного коментаря, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами. Київ не відчує наслідків радіації у разі ядерного теракту на Запорізькій АЕС, оскільки перебуває поза впливом.

"Зараз за тими прогнозами, які є, Київ поза впливом. Але ми маємо чітко розуміти: давайте робити все можливе, щоб запобігти цьому теракту. Це ключове завдання, яке мають робити. Друге – не створювати паніку та штучного ажіотажу. Навіть якщо що- то відбувається – слухати рекомендації. Оскільки саме ці рекомендації, які даються у той конкретний період часу, прив'язані до конкретної ситуації та радіаційного моніторингу. Вони якраз і рятують життя”, – сказав Ляшко.

Він зазначив, що МОЗ розробило та перевірило системи оповіщення, які працюватимуть під час вибуху на випадок подібних аварій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися