У Києві два мости перебувають у критичному стані: де найгірше

В українській столиці два мости через річку Дніпро перебувають у критичному стані

В українській столиці два мости через річку Дніпро перебувають у критичному стані — такого висновку дійшла державна комісія з перевірки мостових споруд. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

За словами голови відомства Олександра Кубракова, попередні висновки комісії свідчать, що близько 10% українських мостових споруд перебувають у аварійному стані. Серед них – два великі мости з високою інтенсивністю руху у Києві: міст Патона та міст Метро.

Він наголосив, що це неприпустима ситуація для фізичної безпеки людей.

Нагадаємо, що в українській столиці розпочали реконструкцію підземного пішохідного переходу на Шулявському шляхопроводі – роботи відбуваються на транспортній розв'язці на перетині проспекту Берестейського з вулиці Вадима Гетьмана. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, реконструкція передбачає відновлення електричних мереж та внутрішніх насосів із відкачування води з переходу, а також заміну сходів. Також облаштують ліфтові витяги та покриття виходів із підземного переходу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віталька

17 липня 2023, 12:12

Да ерунда, просто нужно больше барабанов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися