У Києві на ВДНГ проведуть важливу реконструкцію: подробиці (Фото)

У Голосіївському районі української столиці на території Національного Експоцентру (ВДНГ) планують провести важливу реконструкцію

У Голосіївському районі української столиці на території Національного Експоцентру (ВДНГ) планують провести важливу реконструкцію – йдеться про басейн на центральній площі, який не ремонтували 65 років. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою ВДНГ.

Повідомляється, що окрім величних споруд, особливістю ВДНГ залишаються фонтани та декоративні басейни.

Нещодавно було відремонтовано фонтан біля павільйону №9 і тепер він кожних вихідних радує відвідувачів разом із центральним фонтаном. Але вони не мають можливості зробити це власним коштом.

У пріоритеті залишаються ремонти доріг, благоустрій найбільш проблемних ділянок зелених зон, ремонт освітлення Липової Алеї та інші критичні завдання.

Але незважаючи на це, співробітники Експоцентру вирішили спробувати прискорити відновлення декоративного басейну на центральній площі за допомогою гостей комплексу, які щодня приходять сюди відпочити.

Тож стартував збір на капітальний ремонт декоративного басейну перед павільйоном №10. Загальна сума, необхідна для ремонту, – близько 3 млн грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися