На Київщині закінчують дуже важливе будівництво: деталі (Фото)

У Ворзелі на території Київської області закінчують дуже важливе будівництво

У Ворзелі на території Київської області закінчують дуже важливе будівництво – йдеться про реконструкцію 11 житлових будинків на мікрорайоні Учгосп, які постраждали від обстрілу російських окупантів на початку повномасштабного вторгнення. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Бучі Анатолієм Федоруком.

За його словами, початок робіт стартував у березні 2023 року – за результатами останніх місяців будівельні роботи майже завершені.

Усюди замінили дах та вікна, утеплили фасади. Окремо біля двох будинків посилили конструкцію будівлі та замінили всі двері у під'їздах, щоб мешканці могли спокійно пережити зиму.

Нагадаємо, що у Бучанському районі на території Київської області збираються розпочати масштабне будівництво у селищі Петропавлівська Борщагівка — йдеться про будівництво нового спортивного комплексу. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що Борщагівська сільрада уклала договір із фірмою, яка без тендеру стала підрядником на першу стадію будівництва нового спорткомплексу у селі.

За підсумками закупівлі замовник заплатить 2 млн. 768 тис. 66,30 гривень за робочий проект будівництва спортивного комплексу у селі Петропавлівська Борщагівка з улаштуванням подвійного призначення – укриття. Термін, відведений на розробку проекту, – липень-грудень 2023 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися