У Києві місяць не працюватиме фунікулер: у чому причина

Відновити роботу фунікулера у Києві планують 22 серпня

У Києві завтра, 20 липня, закриють фунікулер на щорічний ремонт. Про це повідомили у "Київпастрансі", передають "Коментарі".

Фунікулер не працюватиме протягом місяця. Його роботу планують відновити 22 серпня.

За цей час фахівці відремонтують машинний, компресорний та тиристорний зали. Зокрема, там проведуть скорочення троса, обстежать контактну мережу та шпали, частково їх замінять, а також проведуть ремонт вагонів фунікулера.

Після завершення вищезгаданих робіт проведуть статичні та динамічні випробування агрегатів під навантаженням.

Як раніше писали "Коментарі", проїзд у громадському транспорті простіше зробити безкоштовним через безліч проблем. Голова Департаменту транспорту та інфраструктури Руслан Кадібор пояснив, що вартість проїзду на сьогодні має становити 30 гривень, щоб давати транспорту громадському розвитку. Однак існує так багато проблем та викликів, що простіше зробити проїзд повністю безкоштовним для пасажирів.

Також стало відомо, що в рамках партнерської допомоги Київ отримає 25 нових автобусів з Братислави найближчим часом. Наразі рухомий склад готують до відправки в Україну.

Крім того, "Укрзалізниця" запускає новітній залізничний маршрут сполученням Київ-Вишгород на території Київської області - це зроблять у рамках проекту Kyiv City Express. Це стало можливим завдяки важливому судовому рішенню щодо повернення у власність ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ" нерухомого майна. Йдеться про локомотивне депо, будівлю служби колії та інше майно.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися