На Київщині закінчили найважливіше масштабне будівництво (Фото)

У Вишневому на території Київської області закінчили важливе масштабне будівництв

У Вишневому на території Київської області закінчили важливе масштабне будівництво — йдеться про будівництво комплексу для відвантаження цементу. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

За словами чиновників, щороку комплекс зможе приймати, зберігати та відвантажувати автотранспортом 450 тисяч тонн цементу. Відкриття терміналу дозволить створити 80 нових робочих місць. Загальна сума інвестицій – 34 млн. євро. Матеріали із комплексу будуть використані при відновлювальних роботах у регіоні.

Нагадаємо, що у Бучанському районі на території Київської області збираються розпочати масштабне будівництво у селищі Петропавлівська Борщагівка — йдеться про будівництво нового спортивного комплексу. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що Борщагівська сільрада уклала договір із фірмою, яка без тендеру стала підрядником на першу стадію будівництва нового спорткомплексу у селі.

За підсумками закупівлі замовник заплатить 2 млн. 768 тис. 66,30 гривень за робочий проект будівництва спортивного комплексу у селі Петропавлівська Борщагівка з улаштуванням подвійного призначення – укриття. Термін, відведений на розробку проекту, – липень-грудень 2023 року.

Джерело: https://t.me/kyivoda/10670


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися