У Київській області ураган ламав дерева та зносив сміттєві баки (Фото/Відео)

У Бучі на території Київської області під час негоди 21 липня ураган ламав дерева і навіть зносив сміттєві баки

У Бучі на території Київської області під час негоди 21 липня ураган ламав дерева та навіть зносив сміттєві баки. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого в Telegram-спільноті "Реальний Київ".

Під час грози у Бучі на вулиці Вокзальна дерево впало прямо на проїжджу частину. Рух транспорту тут був частково перекритий. Вітер зносив навіть сміттєві баки.

Нагадаємо, що в українській столиці перед грозою увечері 6 липня помітили рідкісне неймовірне небесне явище - перед заходом сонця у хмарах на кілька хвилин з'явилася веселка. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Центральної геофізичної лабораторії імені Бориса Срезневського.

За словами вчених, правому березі Києва можна було спостерігати цікаве явище. Над столицею перед заходом сонця та грозою, у хмарах, на кілька хвилин з'явилася веселка. Вона нагадувала райдужну хмару, що є рідкісним гірським феноменом і може ввести в оману городян.

"Райдужні хмари" складаються з водяних кристалів однакового розміру. Вони з'являються, коли Сонце займає певне становище на небі і практично ховається за щільними хмарами. Внаслідок збереження оптичних властивостей сонячного світла на хмарах, вони забарвлюються у різні кольори. Продовжується цей феномен, поки сонячне світло не зникає з небосхилу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


андрей

21 липня 2023, 08:40

Всех козлов в бучу на очередной атракцион!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися