На Київській ГЕС зробили важливу заяву про роботу станції: подробиці

Директор Київської гідроелектростанції Ярослав Касьянюк розповів про роботу об'єкту та розвіяв основні фейки російської пропаганди.

Директор Київської гідроелектростанції Ярослав Касьянюк розповів про роботу об'єкту та розвіяв основні фейки російської пропаганди. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою державної компанії "Укргідроенерго" на її ресурсах.

За його словами, гребля Київської ГЕС є абсолютно безпечною. Фахівці станції цілодобово здійснюють контроль за станом гідротехнічних споруд.

На станції працюють спеціальні підрозділи, які щодня займаються питаннями експлуатації; проводиться перевірка за допомогою геодезичних засобів та контрольно-вимірювальної апаратури. Також посилилися заходи безпеки для безперебійної роботи всіх агрегатів та обладнання.

Наразі триває робота над захистом електричного обладнання, посиленням цивільного захисту, техногенної безпеки, протипожежного захисту та аварійного реагування.

Ремонт та реконструкцію, які потрібно було виконати у першому півріччі, виконали. Наразі триває реконструкція одного з гідроагрегатів у Київській ГЕС. Зроблено також заміну електротехнічного обладнання у зв'язку зі збільшенням потужності.

На Київській ГЕС тривають роботи з монтажу нових затворів верхнього б'єфу. Виконали низку інших важливих ремонтів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Галина Мусієнко

12 серпня 2023, 12:14

Якщо є загроза з повітря, то необхідно невідкладно почати зпускати воду,за для зменьшення насідків можливої техногенної катастрофи Дякую З повагою Галина Мусієнко

Галина Мусієнко

12 серпня 2023, 12:12

ПОЧАТИ ЗМЕНШУВАТИ РІВЕНЬ ВОДИ !!!! Як найшвидше!!!

Галина Мусієнко

12 серпня 2023, 12:11

Необхідно як найшвидше ЗМЕНШИТИ РІВЕНЬ ВОДИ у водосховищі. Від 7 до 10 метрів Щоб забезпечити гарантію збереження людей,довкілля,інфраструктури. Та запобігти техногенної катастрофи. Бо понизу Запоріжська АЕС З повагою

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися