На Позняках демонтували понад 200 незаконних рекламних вивісок (ФОТО)

Співробітники "Київреклами" зняли 141 незаконну рекламну конструкцію, інші ж були демонтовані власниками будівель

У Києві продовжують боротися із незаконними рекламними вивісками. Цього місяця на Позняках демонтували понад дві сотні таких об'єктів, передають "Коментарі".

У "Київрекламі" заявили, що за минулі три тижні з будівель, розташованих на проспекті Миколи Бажана у Дарницькому районі, зняли понад 200 вивісок та рекламних засобів. З них 141 конструкцію демонтували комунальники, ще 78 – власники закладів на вимогу Управління з питань реклами.

Загалом площа демонтованої реклами становить 630 квадратних метрів. Серед об'єктів, які довелося зняти, були вивіски на балконах, що заборонено правилами. До того ж безліч конструкцій на фасаді будинків повинні бути узгоджені між собою і успадковувати однакову горизонтальну вісь.

Усі рекламні об'єкти потрібно оформлювати з Управлінням з питань реклами згідно з чинним порядком, що часто ігнорують власники вивісок.

Як раніше писали "Коментарі", на початку липня на Шулявці почистили територію від незаконних МАФів біля однойменної станції метро. Кіоски демонтували між будівлею метро та новим сквером.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

25 липня 2023, 08:01

Не хрена не понял, разве за вывеску у входа отвечает не хозяин здания?) Педалик совсем ахренел. Тогда снимите вывеску скажем "Сильпо" с магазина

Українка

25 липня 2023, 07:38

За вивіску на моєму балконі мені кожного місяця фоп оплачував винагороду, тепер цих грошей я не отримаю. А пенсії катастрофічно не вистачає. Страждають підприємці і прості люди! Користі державі - нуль! Як же задовбала ця безглузда погоня за політичним рейтингом!

Українка

25 липня 2023, 07:22

Знесли ринок "Юність", або "Деміївський" - подумайте як ми наблизились до ПЕРЕМОГИ -- Переміг Батальон «Монако», у ворога ейфорія

Влад

25 липня 2023, 06:34

Завжди задавайте собі питання: - кому це вигідно, на кого працюють конкретні дії? - хто від цього отримує економічний, політичний зиск? - виграв малий чи крупний бізнес? А може карманний? - прості люди втратили чи отримали користь? - дані дії спрацювали на користь ворога? - дані дії наблизили нас до перемоги? Наприклад: Знесли ринок "Юність", або "Деміївський" - подумайте як ми наблизились до ПЕРЕМОГИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися