У Києві оголосили штормове попередження

Погода у столиці різко погіршиться

У Києві протягом цієї доби різко погіршиться погода. Про це киян та гостей столиці попередили у Київській міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"Увага! Протягом цієї доби в столиці грози та шквальний вітер до 20 метрів на секунду! Будь ласка, уникайте перебування поблизу дерев та великих рекламних конструкцій, а також не паркуйте під ними авто", — йдеться в повідомленні.

За даними Київської міської військової адміністрації, негода в Києві вже наробила шкоди. Сьогодні, 27 липня, рятувальники "Київської служби порятунку" здійснили три виїзди на ліквідацію наслідків буревія та грози. Зокрема, у столиці прибрали повалені дерева з проїжджої частини та деблокували вантажівку. Постраждалих немає.

В Українському гідрометцентрі зазначили, що погода на Київщині у п’ятницю, 28 липня, буде хмарною з проясненнями, але без опадів. Пориві вітру сягатимуть до 12 метрів на секунду. Температура повітря в регіоні вночі 12-17 градусів, вдень — до 25 градусів тепла, по Києву вночі +13-15°С, вдень +22-24°С.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/2569


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися