У Києві очікується довге та масштабне відключення газу: адреси та графік

У Голосіївському районі української столиці найближчим часом заплановано масштабне та тривале відключення газу

У Голосіївському районі української столиці найближчим часом заплановано масштабне та тривале відключення газу – причиною стане проведення робіт із модернізації газопроводу. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії "Київгаз".

За словами комунальників, роботи планують проводити з 31 липня до 10 серпня за адресами: вул. Забайківська 4а, 6, 6б, 8, 9, 9а, 11, 13, 14, 15, 16, 18, 24, 27.

У компанії додали, що роботи на газопроводі необхідні для осучаснення інженерних комунікацій, прокладених понад 50 років тому. Це дозволить мінімізувати ризики виникнення аварійних ситуацій, забезпечити безперебійний розподіл газу споживачам, ретельно підгодувати газорозподільну систему столиці до наступного опалювального сезону.

Нагадаємо, що в українській столиці хочуть запровадити можливість безкоштовного проїзду у київському метрополітені – йдеться про пропозицію обмінювати порожні пластикові пляшки на квиток у підземку. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була опублікована на сайті Київської міської ради.

За словами автора, у стамбульському метрополітені можна отримати разовий квиток на проїзд, здавши певну кількість тари. Проте киянин пропонує встановити такі автомати на майданах та вулицях столиці.

"Реалізація на практиці петиції дозволить зменшити кількість пластикового сміття на території міста, залучить городян до збору такого типу відходів, певним чином зменшить витрати сімей киян на проїзд, а головне - зменшить навантаження на і так погану екологію столиці України", — йдеться у петиції. .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися