У Київській області масово відключать світло: де та коли

Оприлюднено графік відключень електропостачання та адреси

У двох районах Київської області протягом кількох днів заплановані відключення світла через проведення ремонтних робіт в електромережах. Про це місцевих мешканців попередили у Вишгородській та Яготинській міській радах, передають "Коментарі".

За даними місцевої влади, відключення світла у Вишгороді заплановано на наступному тижні. Це необхідно для підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Енергетики будуть проводити ремонтні роботи у мережах Вишгородського та Бориспільського районах Київської області.

У зв’язку з виконанням ремонтних робіт у Вишгороді в понеділок, 31 липня, з 6:00 по 18:00 буде відключення електроенергії за такими адресами: Набережна, Київська, Шлюзова, Дільниця-№1 Київ-Петрівської філії, Проммайданчик, Промислова, Комсомольська, Стара Промзона. У вівторок, 1 серпня, світло вимикатимуть з 6:00 по 18:00 за такими адресами:

·       Вишгород: Парусна, Богдана Хмельницького, Мазепи, Шевченка, Набережна, Кургузова, Грушевського, Шкільна, Київська, Квітковий, Симоненка, Шолуденка, ГБК "Мрія", Симоненка.

·       Хотянівка: Масив "Дніпро-1", садові товариства "Лагуна", "Ягода-Малина", "Бобер" та "Олена";

·       Осещина: садове товариство "Дніпро-8".

Окрім того, у Вишгороді у вівторок, 1 серпня, вимкнуть світло з 10:00 по 13:00 на вулицях Виноградна, Малинова, Полунична, Спаська, ТІЗ "Дідовиця", Фруктова, Шолуденка, Ягідна.

Яготинська міська рада попередили про проведення планових ремонтних робіт у мережах Яготинської міської територіальної громади. Протягом вівторка, 1 серпня, електропостачання тимчасово буде відсутнє в Яготині з 09:00 по 17:00 по вулицях Київська, Дорошенка, Репніних, Інженерна, Соборна та провулку Запоріжський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися