Найпопулярніший супермаркет Києва: стартує нове опитування порталу «Коментарі»

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua", яка на сьогодні є головним рейтинговим ресурсом онлайн, запускає нове опитування серед українців. На цей раз ми визначимо "Найпопулярніший супермаркет Києва". Голосування триватиме з 15 по 25 квітня 2021 року.

Магазини є невіддільною частиною нашого життя і користуються великою популярністю, оскільки забезпечують покупців широким вибором продуктів і товарів. І в кожному великому місті їх неймовірна кількість: одні відрізняються більш якісною продукцією, інші - низькими цінами і постійними знижками, а є ті, яким вдається поєднувати й те, й інше.

Видання "Коментарі" пропонує вам оцінити ТОП-10 найпопулярніших продуктових торгових центрів у Києві, які намагаються врахувати смаки кожного клієнта, щоб утримати своїх відвідувачів і залучити нову аудиторію.

Ваша задача проста - встигнути проголосувати за один з супермаркетів!

Відзначимо, що кожен бажаючий може віддати свій голос за улюблений магазин, де вважаєте за краще купувати продукти харчування.

Причому робити вибір можна анонімно - ніхто крім вас не дізнається, за кого ви проголосували (інші будуть бачити лише загальну статистику). Вибрати можна тільки один продуктовий магазин. Змінити своє рішення після голосування вже буде неможливо.

За підсумками голосування ми визначимо найпопулярніший супермаркет Києва. Встигніть віддати свій голос!

Раніше повідомлялося, що в Києві кафе і ресторанах дозволили почати монтаж літніх майданчиків.

Читайте также