У Києві автохам навмисно перегородив шлях машині швидкої допомоги з хворою дитиною

Водій елітного позашляховика у Києві не пропускав "швидку", заблокував їй дорогу і навіть вийшов із машини, намагаючись спровокувати конфлікт

У Києві водій елітного позашляховика перегородив дорогу машині швидкої допомоги, яка везла до лікарні дитину. Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на заступника начальника Департаменту патрульної поліції України Олексія Білошицького.

Інцидент стався вчора, 30 липня, близько 13.00 на вулиці Олени Теліги в Подільському районі Києва. Машина швидкої допомоги їхала з включеними проблисковими маячками, оскільки мала терміново доставити до лікарні дворічну дитину з невідкладним станом. Однак дорогою вони зустрілися з автохамом на Cadillac Escalade.

Чоловік навмисно не пропускав "швидку", заблокував їй дорогу і навіть вийшов із машини, намагаючись спровокувати конфлікт. Після словесної суперечки водій поїхав, проте медики передали інформацію про цей випадок до поліції.

Усі екіпажі патрульної поліції Києва отримали орієнтування та почали шукати порушника. Його помітили на вулиці Протасів Яр за кілька годин – близько 16:00. 34-річний водій позашляховика свою провину не заперечував.

Оскільки він створив аварійну обстановку на дорозі, на нього становили адмінпротокол за ч. 5 ст. 122 КУпАП. Водійське право у порушника вилучили, а його самого затримали.

Відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства (ст. 296 КК України). Фігуранту загрожує до п'яти років тюрми.

Як раніше писали "Коментарі", 27 липня на Київщині сталася аварія за участю пасажирського автобуса та легкового автомобіля. Водій легковика порушив ПДР, не пропустивши автобус, внаслідок чого вони зіткнулися та автобус перекинувся. Постраждали дев'ятеро людей, троє з них перебувають у тяжкому стані.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися