На Київщині збираються зробити важливе перейменування: деталі

У Фастівській громаді на території Київської області збираються зробити важливе перейменування

У Фастівській громаді на території Київської області мають намір зробити важливе перейменування — у Великій Мотивілівці обговорять зміну назви вулиці Шкільна. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради.

Відомо, що в особі Шкільної пропонують перейменувати на вулицю Григорія Мандрика. Військовослужбовець Григорій Мандрік, мешканець селища Велика Мотовилівка, загинув 20 січня 2023 року, захищаючи від російських окупантів місто Бахмут Донецької області. Тому змінити назву пропонують на його честь.

Зауваження та пропозиції щодо перейменування подаються протягом 60 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення: на поштову адресу пл.Соборна,1, м.Фастів, Київська область, 08500, електронною поштою [email protected].

Нагадаємо, що в Ірпені на території Київської області зробили низку важливих перейменувань — йдеться про зміну назв 29 вулиць та провулків. Про це стало відомо із репортажу місцевого каналу ITV.

Відомо, що вулицю Пушкіна перейменували на Стуса, Тургенєвську – Драча, Гагаріна – вулицю Бажана. З карти Ірпеня нарешті стирають імена російських письменників, поетів, військових.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися