У Києві серйозно змінили проїзд громадського транспорту: подробиці

В українській столиці на правому та лівому березі серйозно змінили проїзд громадського транспорту

В українській столиці на правому та лівому березі серйозно змінили проїзд громадського транспорту — йдеться про затримку руху низки трамвайних маршрутів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київпастранс".

За словами транспортників, йдеться про маршрути №8, 12, 17, 28д та 29. Затримка спостерігається на ділянці Пуща Водиця – Лісова траса. Там рух трамваїв №12, 17 організовано на площі Шевченка, також курсують автобуси №12 тр.

Трамваї № 8, 28д, 29 затримуються вулицею Ялтинською у напрямку станції метро "Позняки". На місці працюють спеціальні служби.

Нагадаємо, що в українській столиці хочуть запровадити можливість безкоштовного проїзду у київському метрополітені – йдеться про пропозицію обмінювати порожні пластикові пляшки на квиток у підземку. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була опублікована на сайті Київської міської ради.

За словами автора, у стамбульському метрополітені можна отримати разовий квиток на проїзд, здавши певну кількість тари. Проте киянин пропонує встановити такі автомати на майданах та вулицях столиці.

"Реалізація на практиці петиції дозволить зменшити кількість пластикового сміття на території міста, залучить городян до збору такого типу відходів, певним чином зменшить витрати сімей киян на проїзд, а головне - зменшить навантаження на і так погану екологію столиці України", — йдеться у петиції. .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися