У Київській області масово та надовго відключать світло: адреси та графік

У Яготинській громаді та Гребінках на території Київської області на 8 серпня заплановано масштабні відключення електроенергії

У Яготинській громаді та Гребінках на території Київської області на 8 серпня заплановано масштабні відключення електроенергії – причиною стане проведення ремонтних робіт енергетиками компанії ДТЕК. Про це стало відомо із офіційних повідомлень прес-служб місцевих рад.

За словами чиновників, планові ремонтні роботи в мережах будуть проведені з метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах. Отже, 08 серпня з 08:00 до 16:00 у Яготинській міській територіальній громаді відключення електроенергії буде в таких населених пунктах та на таких вулицях:

Яготин - Мічуріна, Степовий пров., Зоряна, 24 Серпня, Інтернаціоналістів, В'ячеслава Чорновола, Кільцева, Ясногорська, Євгена Патона, Чубинського, Косяченка, Степова, Дарвіна, Д. Гордієнко, Мічуріна пров., Пасічна, Пасична, Пасічна. пров., Дорожників, Філатова, Нечуя-Левицького, Рокитнянська, Шевченка пров., Богуна, К. Білокур, Гагаріна, Мініна, Мінська, Пирятинська, Олімпійська, Незалежності пров., Ярослава Мудрого, Данила Галицького пров., Олени Пчілки Ковпака, Васнєцова , Розумовська, Петлюри, Промзона, Олеся, Східний пров., Незалежності.

Черняхівка – Миру.

А от у смт Гребінки, яке обслуговує Васильківський районний підрозділ, відключення електроенергії триватиме довше — з 10:00 до 18:00. Восьмого серпня світла не буде вулицями Весняна, Київська, Молодіжна, Спартаківська, Франка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися