У Києві на проспекті Бандери кардинально змінили проїзд: деталі (Фото)

В Оболонському районі української столиці на проспекті імені Степана Бандери кардинально змінили проїзд транспорту

В Оболонському районі української столиці на проспекті імені Степана Бандери кардинально змінили проїзд транспорту – йдеться про встановлення нового табло змінної інформації. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Центру організації дорожнього руху.

Відомо, що вночі 6 серпня, на проспекті Степана Бандери, 36 (навпроти ТРЦ "Блокбастер") з'явилося нове інформаційне табло, яке інформуватиме учасників дорожнього руху щодо ситуації на вулично-дорожній мережі.

Це вже 28 інформаційне табло. Такі пристрої допомагають водіям краще орієнтуватись на дорогах столиці.

Нагадаємо, що в українській столиці хочуть запровадити можливість безкоштовного проїзду у київському метрополітені – йдеться про пропозицію обмінювати порожні пластикові пляшки на квиток у підземку. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була опублікована на сайті Київської міської ради.

За словами автора, у стамбульському метрополітені можна отримати разовий квиток на проїзд, здавши певну кількість тари. Проте киянин пропонує встановити такі автомати на майданах та вулицях столиці.

"Реалізація на практиці петиції дозволить зменшити кількість пластикового сміття на території міста, залучить городян до збору такого типу відходів, певним чином зменшить витрати сімей киян на проїзд, а головне - зменшить навантаження на і так погану екологію столиці України", — йдеться у петиції. .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися