Зеленський зробив важливе кадрове призначення у Київській області: що потрібно знати

Президент України Володимир Зеленський зробив важливе кадрове призначення на території Київської області

Президент України Володимир Зеленський зробив важливе кадрове призначення на території Київської області – йдеться про нового голову Білоцерківської районної державної адміністрації. Про це стало відомо із відповідного указу, який опублікувала прес-служба глави держави.

Відомо, що Зеленський призначив головою Білоцерківської РДА Ірину Стареньку, документ було підписано 8 серпня.

Чиновниця народилася 1971 року в Богуславі. З 2016 по 2019-й очолювала Богуславську РДА. До цього працювала першим заступником начальника управління Пенсійного фонду у Богуславському районі.

Нагадаємо, що в Макарові на території Київської області закінчили дуже важливе будівництво — йдеться про відновлення амбулаторії, яку було зруйновано російськими окупантами на початку повномасштабного вторгнення. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

За словами чиновників, амбулаторія у Макарові з перших днів вторгнення ворога до Київської області була в епіцентрі бойових дій. Неодноразовими обстрілами в ній було пошкоджено фасад та вікна, 28 березня 2022 року споруда була знищена вибухом від прямого влучення російського артилерійського снаряда.

Це була сучасна будівля, побудована за канадськими технологіями. До повномасштабної агресії Макарівська медична амбулаторія загальної практико-сімейної медицини встигла опрацювати трохи більше року.

Найменше року знадобилося, щоб її відбудувати з нуля. Тепер тут працюють 9 сімейних лікарів, терапевт та 3 педіатри. Нова споруда дещо більша за зруйновану, обладнана за всіма стандартами і відповідає критеріям інклюзивності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися