У Києві назвали пляжі з найбільшим ризиком втопитися: повний перелік

В українській столиці назвали список найнебезпечніших для купання пляжів, де найчастіше знаходять потопельників

В українській столиці назвали список найнебезпечніших для купання пляжів, де найчастіше знаходять потопельників. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Плесо" на його ресурсах.

За словами комунальників, найбільше випадків порятунку в літній період припадає на офіційні муніципальні пляжі та місця масового відпочинку, облаштовані рятувальними постами.

Найбільше загиблих зафіксували на озері Райдужному Дніпровського району – 8 загиблих, озері Йорданському Оболонського району – 6 загиблих, озері Міністерському чи Редькиному Оболонському районі – 6 загиблих, біля мосту Метро у Печерському районі – 5 загиблих.

На озері Райдужному розташований офіційний пляж із рятувальниками, а ось на двох інших озерах навіть облаштованих пляжів немає.

Нагадаємо, що у Дніпровському районі української столиці сталася трагедія — на озері Райдужне втопилася дівчинка. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Державної служби з надзвичайних ситуацій на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами рятувальників, 7 серпня о 13:21 надійшло повідомлення про те, що на озері Райдужне під час купання з поля зору зникла дитина.

Водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення дістали тіло дівчинки з глибини 1.7 м за 10 м від берега та передали його правоохоронним органам, які і встановлюватимуть причини та обставини трагічного випадку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися