У Київській області розпочнуть дуже важливе будівництво: список адрес

В Ірпені на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво

В Ірпені на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво — йдеться про відновлення 12 приватних будинків для мешканців пільгових категорій. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

За його словами, будинки збудують для пільгових категорій мешканців громади: сімей загиблих або поранених героїв, учасників бойових дій, багатодітних сімей, одиноких батьків, вагітних, пенсіонерів, людей з інвалідністю. Обійдеться це 56 млн грн.

Київська ОВА профінансує будівництво нових приватних будинків за адресами: вул. Северинівська, 110, вул. Гоголя, 6д, вул. Матвія Донцова, 71а (вул. Тургенєвська), вул. Павла Загребельного, 1 (вул. Макаренка), вул. Северинівська, 82, вул. Полтавська, 78-А, вул. Донецька, 17А, вул. Наталії Околітенка, 42а (вул. Ломоносова), вул. Сагайдачного, 14/2, вул. Василя Стуса, 38-Г (вул. Пушкінська), вул. 10-та лінія, 5, вул. Щаслива, 24. Завершити роботи планують до кінця року, площа будинків за типовими проектами становитиме 70, 90 та 120 кв.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці на Мінському масиві збираються знести ринок "Полісся" заради чергової забудови – місцеві жителі збирають підписи, щоби не допустити цього. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була зареєстрована на сайті Київської міської ради.

За словами мешканців, ринок відіграє важливу роль у житті місцевого населення, надаючи можливості для роздрібної торгівлі та комерційних послуг.

Проте забудовник планує збудувати житло шляхом знищення ринку "Полісся", що має офіційний договір оренди земельної ділянки для роздрібної торгівлі та комерційних послуг для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельного комплексу.

Джерело: https://t.me/markushyn/4973


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися