На Київщині з'явиться важлива та безкоштовна послуга: подробиці

У Бучі на території Київської області з'явиться важлива та безкоштовна послуга

У Бучі на території Київської області з'явиться важлива та безкоштовна послуга – йдеться про курс навчання англійської мови для людей, яким виповнилося понад 50 років. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бучанської міської ради.

За словами чиновників, курс включає 32 заняття та 16 розмовних клубів. Організатори хочуть забезпечити старшим людям можливість вивчати англійську мову для зменшення соціальної відчуженості, подолання бар'єрів, пов'язаних із незнанням англійської.

Після закінчення навчання учасники зможуть володіти англійською на рівні А1. На всіх охочих чекають у вівторок і четвер о 16:00 у Публічній бібліотеці (Енергетиків. 19). Реєстрація на курс за номером: 38 093 151 25 05.

Нагадаємо, що в Ірпені на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про відновлення 12 приватних будинків для мешканців пільгових категорій. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

За його словами, будинки збудують для пільгових категорій мешканців громади: сімей загиблих або поранених героїв, учасників бойових дій, багатодітних сімей, одиноких батьків, вагітних, пенсіонерів, людей з інвалідністю. Обійдеться це 56 млн грн.

Київська ОВА профінансує будівництво нових приватних будинків за адресами: вул. Северинівська, 110, вул. Гоголя, 6д, вул. Матвія Донцова, 71а (вул. Тургенєвська), вул. Павла Загребельного, 1 (вул. Макаренка), вул. Северинівська, 82, вул. Полтавська, 78-А, вул. Донецька, 17А, вул. Наталії Околітенка, 42а (вул. Ломоносова), вул. Сагайдачного, 14/2, вул. Василя Стуса, 38-Г (вул. Пушкінська), вул. 10-та лінія, 5, вул. Щаслива, 24. Завершити роботи планують до кінця року, площа будинків за типовими проектами становитиме 70, 90 та 120 кв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Геннадій Борисович

16 серпня 2023, 04:49

Смерть клятим ворогам

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися