У Києві продовжуються роботи на щиті Батьківщини-Матері: що змінили (Фото)

На Печерських пагорбах української столиці продовжуються роботи на щиті пам'ятника Батьківщині-Мати, де радянський герб замінили на український тризуб

На Печерських пагорбах української столиці продовжуються роботи на щиті пам'ятника Батьківщині-Мати, де радянський герб замінили на український тризуб. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Міністерства культури та інформаційної політики України.

За словами чиновників, будівельники вже зашили площину щита металом та зварюють пластини щита та Тризуба. Етапи робіт виробляються за графіком. Проект планують завершити до Дня Державного прапора України.

Як раніше писали "Коментарі", монумент "Батьківщина-мати" може змінити свою назву на "Україна-мати".

Гендиректор Національного музею історії України у Другій світовій війні Юрій Савчук розповів про важливе рішення, ухвалене на засіданні Вченої ради музею. Згідно з цим рішенням, монумент " Батьківщина -мати" у Києві отримає нову назву.

Гендиректор музею сподівається, що рішення Вченої ради буде затверджено Міністерством культури та інформаційної політики, і нова назва монумента буде офіційно ухвалена напередодні 24 серпня цього року – Днем незалежності України.

Читайте также