На Київщині впровадили революційне нововведення: пов'язане з війною

У Таращанській громаді на території Київської області запровадили революційне нововведення

У Таращанській громаді на території Київської області запровадили революційне нововведення – йдеться про створення інтерактивної карти захисних споруд на випадок атак російських окупантів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Таращанської міської територіальної громади.

За словами чиновників, у громаді є 12 протирадіаційних укриттів та 29 найпростіших укриттів, які розміщені у навчальних закладах, підприємствах та організаціях.

Для доступу до картки потрібно просто просканувати QR-код за допомогою мобільного пристрою або перейти за посиланням.

Нагадаємо, що російські окупанти атакували Київську область дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч на 10 серпня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації на її ресурсах.

За словами голови Київської ОВА Руслана Кравченка, повітряна тривога тривала понад три години. У регіоні працювали сили протиповітряної оборони. Фактів влучень не зафіксовано, постраждалих відсутні.

За попередньою інформацією, падіння уламків також немає. Оперативні групи продовжують роботу з виявлення можливих ушкоджень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися