На Київщині надаватимуться безкоштовна послуга: подробиці

У Макарівському районі на території Київської області надаватимуть безкоштовну послугу — йдеться про роботу мобільної медичної бригади

У Макарівському районі на території Київської області надаватимуться безкоштовна послуга — йдеться про роботу мобільної медичної бригади. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Макарівської селищної ради на його ресурсах.

За словами чиновників, мобільна медична бригада міжнародної гуманітарної організації "Лікарі світу" проводитиме медичний огляд жителів Макарівської громади.

У медичну бригаду входять такі фахівці: психолог, сімейний лікар, медична сестра, а кушерка.

Список послуг, які можна отримати: аналіз крові на глюкозу (усім бажаючим), аналіз крові на глюкований гемоглобін та ліпіди (пацієнтам з підвищеним рівнем глюкози крові), вимірювання артеріального тиску, пульсу, сатурації, ваги, росту, маси тіла та кола талії, консультація сімейного лікаря з приводу отриманих результатів та подальшого лікування, гінекологічний огляд, обстеження молочних залоз та консультація з жіночого здоров'я, індивідуальне консультування пацієнтів з питань психічного здоров'я, у разі виявлення при обстеженні проблем, часткова компенсація вартості проїзду до ендокринологів та гінеколога, а за наявності показань та іншим фахівцям, інформаційні матеріали, пов'язані із захворюванням на цукровий діабет.

Лікарі прийматимуть пацієнтів з 10:00 за наступним графіком: 18.08.2023 ФАП с. Фасова, 21.08.2023 ФАП с. Липівка, 22.08.2023 ФАП с. Комарівка, 30.08.2023 ФАП с. Королівка, 31.08.2023 ФАП с. Завалівка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися