У Київській області будуть перебої з водопостачанням: де та коли

У Макарові проводитимуть дезінфекцію води

У Київській області в Макарові завтра можливі перебої з водопостачанням. Про це повідомляє Макарівський селищний голова Вадим Токар, передають "Коментарі".

У понеділок, 21 серпня, з 10:00 години фахівці КП "МАКАРІВ ВУЖКГ" проводитимуть дезінфекцію води на водозабірних свердловинах по вулицях Заводській, Льотчика Потапенка, Димитрія Ростовського, Освіти, Донецькій, Шляхетській, Новій, Фастівській.

У зв'язку з цим на ділянках, що живляться від зазначених свердловин, можливі перебої з водопостачанням та наявність запаху залишкового хлору.

"Прохання до користувачів зробити запас води та протягом доби після дезінфекції не користуватися водою для питного споживання. Перед користуванням пропустити воду поки вона не стане без запаху хлору", - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що в комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про відключення води чи газу в українській столиці та розповіли, що робити у таких випадках.

"Коментарі" повідомляли, що Центр комунального сервісу оприлюднив свої офіційні канали у соцмережах, де мешканці різних районів столиці можуть відслідковувати актуальну інформацію про послуги у сфері ЖКГ та дистанційно вирішувати більшість питань.

Як раніше писали "Коментарі", у Київській області проводитимуть профілактичні роботи в електромережах Яготинської громади. У зв'язку з цим, мешканців деяких населених пунктів попередили про тривалі відключення світла. ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі" буде проводити профілактичні роботи в електромережах з метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах.

Читайте также