Новий рік 2020: як Київ прикрасили до свят

В цьому році резиденція Святого Миколая розташувалася на Контрактовій площі

Відсутність снігу в Києві не заважає створювати в столиці новорічну атмосферу. Такий ефект досягається завдяки масі прикрас, які з'являються на вулицях міста, додаючи кожному з нас трохи очікуваної зимової казки.

Хоча навіть в такому казковому і магічному місті є місця, які виділяються. Мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці Facebook поширив відео того, як змінилася столиця напередодні новорічних свят.

У відео потрапили не тільки зелені красуні, які в цей раз встановлені не тільки на Софійській і Контрактовій площах.  Новий рік 2020 можна буде зустріти і біля ялинки, розташованої біля Арки дружби народів.  "Від виду на Дніпро і Володимирську гірку у вас неодмінно захопить дух", - запевнив Кличко.


Крім яскраво прикрашених ялинок в кадрі миготить святкова ілюмінація, яка прикрасила багато вулиць столиці, а також маса самих різних активностей, які доступні на новорічних локаціях. Як приклад варто навести Контрактову площу - тут є каток, льодові гірки, колесо огляду і фудкорт.

Також закутався в новорічну ілюмінацію і Гостинний двір. А найголовніше це те, що на Контрактовій площі розташувалася резиденція Святого Миколая, який не тільки вручить вам подарунок, але і поспілкується.  

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Прип'яті вперше за 33 роки встановили ялинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися