"Укрзалізниця" кардинально змінила рух поїзда з Києва: графік

Державна компанія "Укрзалізниця" кардинально змінила рух поїзда Київ-Ужгород

Державна компанія "Укрзалізниця" кардинально змінила рух поїзда сполученням Київ-Ужгород — через сильний попит пасажирів курсування складу буде продовжено. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ на її ресурсах.

За словами залізничників, потяг продовжить рейси з 2 до 20 вересня. Поїзд курсуватиме через день, виїжджатиме з Києва о 16:07 та прибуватиме до Ужгорода о 8:31. Назад з Ужгорода поїзд виїжджатиме о 18:29 та прибуватиме до Києва о 10:46.

Маршрут поїзда проходитиме через станції поблизу найпопулярніших курортних містечок заходу України – Мукачево, Карпати, Сваляву, Славське, Стрий та інші.

Крім цього, також призначено додатковий поїзд №239/240 Ужгород – Київ: Поїзд вирушить з Ужгорода 31 серпня о 17.23 та прибуде до Києва о 10.39. Назад з Києва поїзд вирушить 1 вересня о 21:02 і прибуде до Ужгорода о 13:25. Квитки на всі рейси традиційно будуть доступні у додатку Укрзалізниці, у чат-боті, на сайті та в касах вокзалів.

Нагадаємо, що у Подільському районі української столиці серйозно змінили проїзд громадського транспорту – причиною стануть ремонтні роботи на вулиці Кирилівській. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Зазначається, що у цей період трамваї курсуватимуть: маршрут № 11-К – Вул. Йорданська – Подільське ТРЕД”; маршрут № 12-К – "Пуща-Водиця – Подільське ТРЕД"; маршрут № 16-К – “Ст. м. "Героїв Дніпра - Подільське ТРЕД"; маршрут № 19-К – "Площа Тараса Шевченка – Подільське ТРЕД".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися