У центрі Києва радикально змінять проїзд транспорту: подробиці

У центральній частині української столиці змінять рух громадського транспорту

У центральній частині української столиці змінять рух громадського транспорту, що призведе до проведення урочистих заходів на честь Дня Незалежності України. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київпастранс".

За словами транспортників, змінено рухи автобусів №114 та 62 по вулиці Володимирській та Софійській площі. Маршрут №114 організовано так: Залізничний вокзал – ст. м. "Площа Українських Героїв" та вул. Милославська – пл. Європейська.

Автобуси №62 курсують за маршрутом: Контрактова площа – Європейська площа та Ботанічний сад – Бессарабська площа. Водночас тролейбуси №6, 16 та 18 їдуть на Повітрофлотський шляхопровід.

Нагадаємо, що у Подільському районі української столиці серйозно змінили проїзд громадського транспорту – причиною стануть ремонтні роботи на вулиці Кирилівській. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Зазначається, що у цей період трамваї курсуватимуть: маршрут № 11-К – Вул. Йорданська – Подільське ТРЕД”; маршрут № 12-К – "Пуща-Водиця – Подільське ТРЕД"; маршрут № 16-К – “Ст. м. "Героїв Дніпра - Подільське ТРЕД"; маршрут № 19-К – "Площа Тараса Шевченка – Подільське ТРЕД".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися