На Київщині збудують нові багатоповерхові будинки: список адрес

В Ірпені на території Київської області збудують нові багатоповерхові житлові будинки

В Ірпені на території Київської області збудують нові багатоповерхові житлові будинки — йдеться про п'ять будинків, які були пошкоджені російськими окупантами на початку великої війни. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Ірпеня Олександром Маркушиним.

За його словами, багатоповерхівки буде відбудовано за рахунок коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Це будівлі за адресами: вул. Гостомельське шосе, 5а, вул. Гостомельське шосе, 7а, вул. Гостомельське шосе, 7-б, вул. Котляревського, 52а, вул. Ярославська, 14

Він зазначив, що відповідну тендерну закупівлю оголосив департамент регіонального розвитку Київської обласної військової адміністрації, який відповідно до розпорядження Кабміну визначений замовником робіт з капітального ремонту.

Нагадаємо, що в Ірпені на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про відновлення 12 приватних будинків для мешканців пільгових категорій. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

За його словами, будинки збудують для пільгових категорій мешканців громади: сімей загиблих або поранених героїв, учасників бойових дій, багатодітних сімей, одиноких батьків, вагітних, пенсіонерів, людей з інвалідністю. Обійдеться це 56 млн грн.

Київська ОВА профінансує будівництво нових приватних будинків за адресами: вул. Северинівська, 110, вул. Гоголя, 6д, вул. Матвія Донцова, 71а (вул. Тургенєвська), вул. Павла Загребельного, 1 (вул. Макаренка), вул. Северинівська, 82, вул. Полтавська, 78-А, вул. Донецька, 17А, вул. Наталії Околітенка, 42а (вул. Ломоносова), вул. Сагайдачного, 14/2, вул. Василя Стуса, 38-Г (вул. Пушкінська), вул. 10-та лінія, 5, вул. Щаслива, 24. Завершити роботи планують до кінця року, площа будинків за типовими проектами становитиме 70, 90 та 120 кв.

Читайте также