У Київській області масово відключили воду: список адрес та деталі

У Бучі на території Київської області 28 серпня відбулося масштабне відключення водопостачання

У Бучі на території Київської області 28 серпня відбулося масштабне відключення водопостачання – причиною стало проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Бучасервіс" на його ресурсах.

За словами комунальників, води немає на вулиці Січових Стрільців. Причина – заміна запірної арматури на водопроводі. Роботи планують завершити сьогодні о 17:00. Жителів просять із розумінням поставитися до цієї ситуації.

Нагадаємо, що керівництво одного з лісових господарств на території Київської області масово вирубали повністю здорові дерева — держава зазнала збитків у 17 мільйонів гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Державного бюро розслідувань.

За словами правоохоронців, гендиректор комунального лісгоспу, за попередньою змовою з головним лісничим підприємства та його підлеглим, організував правочин.

Вони під виглядом так званої санітарної рубки незаконно порубали повністю здорові дерева для подальшого продажу деревини комерсантам.

Читайте также